Voorstellen

Mijn naam is Hella Mentjox. Na de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en het volgen van de driejarige opleiding van de Nederlandse Arts en Acupunctuur Stichting ben ik in 1987 een alternatieve dierenarts praktijk gestart.

De keuze voor een alternatieve behandeling heb ik gemaakt, omdat veel reguliere medicijnen vaak bijwerkingen geven.
 


Bij de behandeling door middel van alternatieve therapie├źn zijn er nauwelijks tot geen bijwerkingen en wordt uw huisdier op een zo gezond mogelijke manier behandeld. De alternatieve therapie├źn die ik in mijn praktijk toepas zijn: Acupunctuur, Homeopathie en Bach-therapie. Daarnaast geef ik ook voedingsadviezen. Ook ben ik lid van de SNVA. Dit is een vereniging van dierenartsen, die acupunctuur toepassen.
 
Deze praktijk is een aanvulling op de reguliere dierenarts praktijken. Voor entingen, operaties etc. moet u uw eigen dierenarts raadplegen. Maar heeft uw huisdier een (chronische) klacht, waarvoor hij veel medicijnen moet slikken, dan is het te overwegen om ook eens op een andere manier deze klacht aan te pakken. 

Ook is het goed mogelijk om nu al wat voor uw huisdier te doen. Daarom ook heb ik deze website gestart. Door middel van praktijkverhalen en ziektebeelden kunt u zelf een idee krijgen van mogelijke behandelingen van uw huisdier. Voor sommige aandoeningen kunt u dan zelf al wat ondersteuning geven.
Daarnaast is er de mogelijkheid om de genoemde producten online te bestellen , zodat u zeker weet, dat u het goede middel in huis heeft. Via "bestellen" komt u in mijn webwinkel.
Veel plezier met het lezen van de praktijkverhalen!