Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Onze oude dame kan er weer tegen na een accupuntuur behandeling van de altyd vrolijk en lieve Hella Mentjox

Elly en jos - 17-04-2018 - 14:13

Beste Hella,
Op 11 januari 2018 hebben wij onze Grand Basset Griffon Vendee DJUNA in moeten laten slapen. Djuna is ruim 14 jaar geworden, een geweldige leeftijd die vrijwel haar hele leven medicatie nodig heeft gehad. Wij wilden jou zeer bedanken voor jouw fantastische hulp! Zonder acupunctuur, homeopathische middelen en adviezen zou ze niet zo'n lang en gelukkig leven bij ons gehad hebben!
Dank je wel!
Jan en Marieke

Jan Zwaneveld en Marieke Boshuizen - 22-01-2018 - 21:46

 

Onze Westie Boy had een prachtige witte vacht zonder problemen. Sinds enkele weken kleurt zijn linker voorpoot rose. Hij likt er ook veel aan. Ik kan niets ontdekken van een probleem, ook niet tussen zijn tenen. Hooguit voelt de poot iets warmer aan. Helpt hier Efaskin/Epavet ook of is dat te heftig?
Ik vind de verkleuring lelijk staan.

anneke - 24-12-2017 - 17:05

Hella, ruim 4 weken geleden ben ik bij jou geweest met Taffy,ik ben over gegaan op trovet(hert) ,ik heb echt niet meer gesmokkeld en met Taf zijn jeuk gaat het ogenschijnlijk goed.
Zijn ogen en oren blijven erg rood en gevoelig ,ook blijft hij erg aan zijn piep likken.
2weken geleden zouden wij een weekend weg gaan en Taf zijn oor was zo rood als een tomaat, ik de dierenarts gebeld of zij een snel middel had ivm. de strandwandelingen die wij zouden gaan maken.
Ik moest langs komen en kreeg voor zijn oortjes Aurimic en voor zijn oogjes Dexia Methason,het leek even te helpen maar de tubetjes zijn op en het probleem is terug.
Het beest eet niet met plezier van dat hert ,heeft jeuk aan oren ,ogen en piep.
Hella ,help,wat moet ik.
Van jou had ik ook die pillen gekregen,Efaskin
Ik ben in staat om aan de prednison te gaan ,

Olga

Olga Wernke - 13-12-2017 - 15:20

Hella is werkelijk waar geweldig, onze hond had een flinke beet gehad van een andere hond. Toen deze wond dicht was moesten we langs komen ze heeft hen behandeld met acupunctuur en opdracht geven aan ons dat we zijn wond moesten blijven prikkelen en masseren. Anders krijgt hij een hele stijve poot. Resultaat na 3x acupunctuur en massage dat hij er helemaal niets meer aan over heeft gehouden. Hij speelt weer met alle honden rent weer.
Tevens zijn allergie aangepakt met efraskin, stoppen is geen optie voor hem alles komt gewoon weer terug. Dus efraskin altijd in huis

Dank je wel Hella je bent super.

Ingrid vd Bos - 08-12-2017 - 09:40


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »