Bericht schrijven >

  Nog even een berichtje dat onze Nala op 6 januari het opgaf en we haar hebben moeten inslapen.
Ze had problemen met de lever.

Joke Schuurman-van oord
Hallo Hella,
Van de week controle bloedonderzoek gehad van Lucy haar nieren.
Ze was 2 ons aangekomen en haar keratine was gezakt naar normale waarden alleen haar ureum was verhoogd van 13 naar 14.
Kunnen we buiten haar dieet en Reneel nog iets toevoegen om het ureum te verlagen

Joke Schuurman-van oord
Beste Hella,

Ik heb nog een potje Efaskin (10) staan van mijn vorige hond. Ik heb nu een pup van 9 maanden met ook jeukklachten en huidirritatie, mag ik deze Efaskin ook aan de pup geven.
Alvast dank voor uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Mary van Steenis
Mary van Steenis
Beste Hella,

Wij hebben een Westie van 1 jaar en 9 maanden. Al vanaf dat hij een half jaar oud was heeft hij erge huid/jeukproblemen. In zijn oksels olifantenhuid,liezen donkere huid, kale plekken op zijn poten en borst, erg krabben!! We hebben al van alles geprobeerd, heel veel antibioticakuren, apoquel en het helpt allemaal maar even tot helemaal niet. Bloedtest laten doen en hij blijkt erge pollenallergie te hebben, voor veel pollen en nog een soort mijt. Nu als advies gekregen om imuuntherapie te gaan doen. Maar ik twijfel of dat de juiste oplossing is. Ik weet het eigenlijk niet meer. De trimster gaf mij Efaskin en uw website als advies. Kunt u ons en vooral onze hond helpen?
Met vriendelijke groet, Erica van Heusden

Erica
Beste Hella,
Onze 5 jarige ODH reu Fayot krijgt na prednison om van de jeuk af te komen nu Apoquel,hij is nu aan zijn 2e kuur bezig,hij heeft bloedonderzoek en dan bleek dat hij allergies was voor huismijt en pollen,maar niets helpt hem echt en over de bijsluiter van Apoquel word ik ook niet vrolijk,zou ik nu Efaskin moeten gaan proberen ?
Groeten Rob

Rob Baptist
  Onze hond heeft last van plekjes op de huid heeft u enig idee wat dit is

B van Holst
  Vraag aan u, heb een Newfoundlander....smorgens 7.00 ph waarde 6.2...smiddags ph waarde 7.8...smiddags 16.oo ph waarde 6.2...savonds 20.00 ph waarde ook 6.2...mijn vraag hoe het komt dat de ph waarde omhoog gaat steeds op deze.gde tijd, heb een volle week gemeten.....krijgt genoeg te drinken, geef een capsule 750 vitmc smorgens....

Willemijn
Beste Hella,

Sinds 5 maanden heb ik een kater Hunter. Ik ben het derde baasje al in 5 jaar tijd. Ben erg blij met Hunter. Hij heeft en probleem hij hoest meestal 2x per week. Ongeveer 1 maand geleden zijn de laatste 5 kiezen getrokken waren erg ontstoken. Hunter heeft nu alleen nog 4 hoektanden. Kunt u mij informeren wat ik kan doen om het hoesten te verminderen. Vriendelijke groet Toni

Toni van Langeveld
  Beste Hella,
Wij zijn zo ontzettend blij met het resultaat, dat je met onze Noa hebt behaald. Ze was goed ziek van die hernia. Kon niet staan, lopen of zitten. Vreselijke pijn en haar achterpootje sleepte. We moesten haar naar buiten dragen voor haar behoeftes. En ook dat optillen en dragen deed haar pijn. Na 2 behandelingen, liep zij 's nachts uit haar mand. Na 4 behandelingen trippelde zij weer vrolijk rond.
Nu een week later maken we weer lange wandelingen, wordt zij steeds soepeler in haar heupen, galoppeert zij en krijgt zij weer kapsones. Hartelijk dank voor je hulp! Een ziek hondje is ook een ziek baasje. Ik was er letterlijk ook ziek van en kan nu gelukkig ook weer lachen!
Lieve groet, Ton en Rahel

Rahel van Nieuwenhuizen
Wij hebben een grote Zwitserse Senne geboren 27-06-2019 en heeft een vergrote alvleesklier. Afgelopen weekend heel ziek en maandag dierenarts geweest en daar kwam dit uit. Nu medicijnen tegen misselijkheid en vanaf vandaag ook voor zijn diaree. Hij likt heel veel dus nog steeds misselijk en heeft ook lichtverteerbaar voedsel brokken mee gekregen van de dierenarts.
Hij eet prima daar ligt het niet aan. Buiten draagt hij nu een muilkorf omdat hij alles wil opeten zoals die van het weekend heeft gedaan met zijn knuffel en lage en die ook weer heeft uitgespuugd.
Hij is minder Allert slaapt veel.
Mijn vraag is zijn er meer tips om zijn alvleesklier te doen slinken of iets dat hij minder misselijk voelt zodat hij geen rare eetdrang krijgt en ook minder overal aan wil likken?


Gerda Hermus


Bericht schrijven >