Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

 

Dag Hella,

Ik wilde je laten weten dat we helaas hebben moeten besluiten om onze Bud op 19-8-2016 in te laten slapen. Hij zou op 20-8-2016 14 jaar geworden zijn, maar door allerlei gebreken en vooral door de Perineale Hernia was het steeds moeilijker voor hem. Hij is in zijn mand thuis ingeslapen, wat een heel moeilijk besluit was maar wel voor hem het beste besluit. Wij missen hem enorm, maar kijken terug met zoveel mooie herinneringen. Ik wil je bedanken voor de goede behandelingen van een paar jaar geleden en adviezen over het voer en ook je advies nog van vorig jaar deze tijd om Astaxanthin-eco te proberen, daardoor heeft hij echt nog een opleving gehad en hebben we hem nog langer bij ons mogen houden. Ik raad dit nu aan iedereen aan die soortgelijke problemen heeft. Op dit moment hebben we geen huisdieren, ik kan mijn lieve Bud niet zo maar vervangen en heb nog veel verdriet om hem en tegelijkertijd dankbaar dat hij ook dankzij jouw advies zo lang bij kon zijn. Met veel liefs en vriendelijke groet, Sonja Baaij

Sonja - 18-09-2016 - 18:06

Hallo Hella,
Even een berichtje over Ayla. Ze is vrolijk, veel alerter en ook met haar benauwdheid gaat het redelijk. Wat betreft lopen gaat het niet zo goed. Ze heeft veel last van haar linkervoorpoot. Ze zet hem helemaal scheef weg, en loopt daarom moeilijk. Mag ze een keertje langs komen voor een behandeling?

Groetjes,

Jeanette

Jeanette Notenboom - 15-08-2016 - 09:15

 

Wij hebben een Engelse Bulldog, nu 6 jaar geweest, maar rond zijn 2e jaar begon hij vreselijke jeuk te krijgen vooral in het voorjaar, na reguliere DA bezoeken hebben wij mevrouw Mentjox bezocht en zijn wij met Efaskin begonnen, we hebben nu weer een vrolijke hond en zijn zeker al 2 jaar vrij van erge jeuk en kale plekken!

grt.

Margriet & Leonardo & JACK.

Margriet Villaverde - 01-04-2016 - 13:27

 

Arie had nekklachten. Zat een heel verhaal achter, operatie oog, daardoor onzeker geworden, andere houding aangenomen, pijn in nek. Pijnstillers van dierenarts hielpen onvoldoende. Op aanraden van Hella Traumeel gegeven. Arie bleek ineens heftig te reageren op pijnstillers van dierenarts, heel erg ziek geweest. Daarna gestart met Traumeel, gaat nu hartstikke goed! Hij is weer vrolijk en zit duidelijk goed in zijn vel.

Sylvia - 12-02-2016 - 14:06

 

Goedemiddag...

Ik ben dit jaar een paar x bij u geweest met mijn tervuerense herder reu Zimba.
Zimba had spondylose en een lage hernia waarvoor u hem heeft behandeld en met succes.
Later heb ik u nog een mailtje gestuurd en daarin u mede gedeeld dat Zimba helaas ook een longtumor had..
Dat was ergens in maart/april toen gaven ze hem nog zo n 2 mnd...
Ik heb alles voor mn ventje gedaan totdat hij zelf zo goed als aangaf niet meer te kunnen....
Zimba was moe, ontzettend moe...kon haast niet meer zelf opstaan en eten ging erg slecht
In een week tijd verslechterde hij erg.....
Ik wil u via deze weg laten weten dat mijn Zimba op 6 november is overleden, in mn armen is hij rustig ingeslapen...
Ik wil u ook nog bedanken voor alle goede zorgen voor mijn mannetje...

Mvg,

Ellen de Greef

ellen de greef - 02-12-2015 - 15:48


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »