Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Beste Hella, via google op uw website beland. Mijn teckel heeft regelmatig last van pijn aan zijn achterkant-rug. Hij trekt zijn rug dan krom en loopt naar achteren, terwijl hij hevig piept-gilt. Hij voelt zich erg rot, dat is goed zichtbaar. Komt hierdoor niet tot rust, want hij slaapt dan niet...eten en drinken ook niet. Met een dag is het tot nu toe ook weer over. Hij loopt wel gewoon vooruit en heeft dan geen last...Ik voel me ook rot want kan niks doen. Wat denkt u hiervan? Uw behandelmethodes spreken mij erg aan, vandaar. Vriendelijke groet, C van Oudheusden.

Clementine van Oudheusden - 12-10-2016 - 15:16

 

Dag Hella,

Ik wilde je laten weten dat we helaas hebben moeten besluiten om onze Bud op 19-8-2016 in te laten slapen. Hij zou op 20-8-2016 14 jaar geworden zijn, maar door allerlei gebreken en vooral door de Perineale Hernia was het steeds moeilijker voor hem. Hij is in zijn mand thuis ingeslapen, wat een heel moeilijk besluit was maar wel voor hem het beste besluit. Wij missen hem enorm, maar kijken terug met zoveel mooie herinneringen. Ik wil je bedanken voor de goede behandelingen van een paar jaar geleden en adviezen over het voer en ook je advies nog van vorig jaar deze tijd om Astaxanthin-eco te proberen, daardoor heeft hij echt nog een opleving gehad en hebben we hem nog langer bij ons mogen houden. Ik raad dit nu aan iedereen aan die soortgelijke problemen heeft. Op dit moment hebben we geen huisdieren, ik kan mijn lieve Bud niet zo maar vervangen en heb nog veel verdriet om hem en tegelijkertijd dankbaar dat hij ook dankzij jouw advies zo lang bij kon zijn. Met veel liefs en vriendelijke groet, Sonja Baaij

Sonja - 18-09-2016 - 18:06

Hallo Hella,
Even een berichtje over Ayla. Ze is vrolijk, veel alerter en ook met haar benauwdheid gaat het redelijk. Wat betreft lopen gaat het niet zo goed. Ze heeft veel last van haar linkervoorpoot. Ze zet hem helemaal scheef weg, en loopt daarom moeilijk. Mag ze een keertje langs komen voor een behandeling?

Groetjes,

Jeanette

Jeanette Notenboom - 15-08-2016 - 09:15

 

Wij hebben een Engelse Bulldog, nu 6 jaar geweest, maar rond zijn 2e jaar begon hij vreselijke jeuk te krijgen vooral in het voorjaar, na reguliere DA bezoeken hebben wij mevrouw Mentjox bezocht en zijn wij met Efaskin begonnen, we hebben nu weer een vrolijke hond en zijn zeker al 2 jaar vrij van erge jeuk en kale plekken!

grt.

Margriet & Leonardo & JACK.

Margriet Villaverde - 01-04-2016 - 13:27

 

Arie had nekklachten. Zat een heel verhaal achter, operatie oog, daardoor onzeker geworden, andere houding aangenomen, pijn in nek. Pijnstillers van dierenarts hielpen onvoldoende. Op aanraden van Hella Traumeel gegeven. Arie bleek ineens heftig te reageren op pijnstillers van dierenarts, heel erg ziek geweest. Daarna gestart met Traumeel, gaat nu hartstikke goed! Hij is weer vrolijk en zit duidelijk goed in zijn vel.

Sylvia - 12-02-2016 - 14:06


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »