Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Hella, ruim 4 weken geleden ben ik bij jou geweest met Taffy,ik ben over gegaan op trovet(hert) ,ik heb echt niet meer gesmokkeld en met Taf zijn jeuk gaat het ogenschijnlijk goed.
Zijn ogen en oren blijven erg rood en gevoelig ,ook blijft hij erg aan zijn piep likken.
2weken geleden zouden wij een weekend weg gaan en Taf zijn oor was zo rood als een tomaat, ik de dierenarts gebeld of zij een snel middel had ivm. de strandwandelingen die wij zouden gaan maken.
Ik moest langs komen en kreeg voor zijn oortjes Aurimic en voor zijn oogjes Dexia Methason,het leek even te helpen maar de tubetjes zijn op en het probleem is terug.
Het beest eet niet met plezier van dat hert ,heeft jeuk aan oren ,ogen en piep.
Hella ,help,wat moet ik.
Van jou had ik ook die pillen gekregen,Efaskin
Ik ben in staat om aan de prednison te gaan ,

Olga

Olga Wernke - 13-12-2017 - 15:20

Hella is werkelijk waar geweldig, onze hond had een flinke beet gehad van een andere hond. Toen deze wond dicht was moesten we langs komen ze heeft hen behandeld met acupunctuur en opdracht geven aan ons dat we zijn wond moesten blijven prikkelen en masseren. Anders krijgt hij een hele stijve poot. Resultaat na 3x acupunctuur en massage dat hij er helemaal niets meer aan over heeft gehouden. Hij speelt weer met alle honden rent weer.
Tevens zijn allergie aangepakt met efraskin, stoppen is geen optie voor hem alles komt gewoon weer terug. Dus efraskin altijd in huis

Dank je wel Hella je bent super.

Ingrid vd Bos - 08-12-2017 - 09:40

Beste Hella,
Zoals beloofd de foto vd behandeling v vandaag van onze ruim 16 jaar oude Jack R. Tricksy. Dit was behandeling 2 en al bij eerste behandeling is haar achterhand verbeterd! Ze kan weer zelf opstaan uit haar mand ( we moesten daarvoor echt tuigje gebruiken ter ondersteuning in de ochtend) , loopt weer zelfstandig en pootjes zakken niet meer weg. Ze ligt weer veel meer ontspannen te slapen, plast minder in huis en heeft weer enorme eetlust. We kunnen waarschijnlijk haar pijnstillers snel gaan afbouwen. Fantastisch!

Monique M - 16-11-2017 - 19:28

Hoi Hella. Wat een bijzonder bericht dat de blikken er weer zijn,dit hadden wij niet meer verwacht.Tot ons grote verdriet hebben wij Jack op 13 juli moeten laten inslapen vanwege een tumor op zijn achterpoot.We hebben in alle rust afscheid van hem genomen en de dierenarts heeft hem thuis laten inslapen.Met zijn vacht ging het veel beter door de efaskin.Wij hadden net 4 potjes besteld nu is mijn vraag of ik deze terug mag sturen.Ook de doos dermatosis van 12 blikken (vorig jaar besteld en betaald) heb ik niet meer nodig.De potjes Efaskin zijn allen nog ongeopend.Dankzij jou kennis heeft Jack een fijn laatste jaar gehad zonder extreem veel huidproblemen.Nog heel hartelijk dank hiervoor, ik wou dat ik dit eerder had geweten. groetjes Wilmi den Ouden Kerkweg 137 Lekkerkerk.

B J den Ouden - 16-08-2017 - 06:46

Beste Hella,
Is het nog mogelijk om een e-mail consult te doen?
Groeten,
Corry van Herk

Corry van Herk - 08-07-2017 - 14:42


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »