Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Beste Hella,
Zoals beloofd de foto vd behandeling v vandaag van onze ruim 16 jaar oude Jack R. Tricksy. Dit was behandeling 2 en al bij eerste behandeling is haar achterhand verbeterd! Ze kan weer zelf opstaan uit haar mand ( we moesten daarvoor echt tuigje gebruiken ter ondersteuning in de ochtend) , loopt weer zelfstandig en pootjes zakken niet meer weg. Ze ligt weer veel meer ontspannen te slapen, plast minder in huis en heeft weer enorme eetlust. We kunnen waarschijnlijk haar pijnstillers snel gaan afbouwen. Fantastisch!

Monique M - 16-11-2017 - 19:28

Hoi Hella. Wat een bijzonder bericht dat de blikken er weer zijn,dit hadden wij niet meer verwacht.Tot ons grote verdriet hebben wij Jack op 13 juli moeten laten inslapen vanwege een tumor op zijn achterpoot.We hebben in alle rust afscheid van hem genomen en de dierenarts heeft hem thuis laten inslapen.Met zijn vacht ging het veel beter door de efaskin.Wij hadden net 4 potjes besteld nu is mijn vraag of ik deze terug mag sturen.Ook de doos dermatosis van 12 blikken (vorig jaar besteld en betaald) heb ik niet meer nodig.De potjes Efaskin zijn allen nog ongeopend.Dankzij jou kennis heeft Jack een fijn laatste jaar gehad zonder extreem veel huidproblemen.Nog heel hartelijk dank hiervoor, ik wou dat ik dit eerder had geweten. groetjes Wilmi den Ouden Kerkweg 137 Lekkerkerk.

B J den Ouden - 16-08-2017 - 06:46

Beste Hella,
Is het nog mogelijk om een e-mail consult te doen?
Groeten,
Corry van Herk

Corry van Herk - 08-07-2017 - 14:42

Katootje

TC - 26-04-2017 - 11:18

Foto Kato

Tannina Cantale - 26-04-2017 - 11:17

Beste Hella,

Helaas hebben we afgelopen maandag afscheid moeten nemen van ons Katootje. Ze was al enige tijd ziek en is in deze periode zeer goed begeleid door onze dierenarts.

Kato is precies 15 jaar geworden en we hebben er toch een mooie afscheidsdag van kunnen maken. Ze heeft nog met volle teugen van haar laatste boswandeling kunnen genieten. Het afscheid was thuis in haar vertrouwde omgeving met onze kinderen erbij.


Ze was een markante teckel en we hebben enorm van haar genoten. Ook ijzersterk in haar gestel, wat wel bleek na haar hernia en jouw begeleiding 6 jaar en 3 jaar geleden. Dit heeft haar letterlijk weer op de pootjes gezet en heeft ze nog jaren volop deel kunnen nemen aan ons gezin!

Met vriendelijke groet, 

Tannina Cantale
ook namens Michiel,Evita & Roan

Tannina Cantale - 26-04-2017 - 11:14

Hoi Hella

Misschien kan je donna nog herinneren de bassethound die niet meer kon lopen toen ze bij je binnen kwam, als ik de regulieren dierenarts toen had moeten geloven had ze er niet meer geweest.

Maar toen kwam ik op jou site en jij vertelde mij eerlijk hoe het zat en zag nog kans om haar misschien weer op haar pootjes te krijgen en te laten lopen.
Na 8 behandelingen ging jij toen op vakantie er was iets verbetering maar jij zei heb maar geduld en ja hoor ze begon te trillen in haar achterpoten en begon pogingen te doen om te staan.
Ik was heel verbaasd maar had geduld en toen begon ze weer te lopen al was het in het begin strompelen maar het ging, na 4 weken ging ze zelf weer naar buiten om te plassen.
En nu haast 2 jaar geleden loopt ze nog steeds, gaat naar buiten een klein stukje, ze is wel gauw moe maar ze is inmiddels haast 11 jaar.
Ik wilde je dit toch even laten weten na zo een tijd, mijn lieverd is er nog steeds en wat ben ik blij dat ik jou site toen heb gevonden.

Bedankt Hella!!!!

Groetjes van Donna en Carla

carla de bondt - 12-04-2017 - 10:47

Beste Hella ik werd door de beheerder van de dierenopvangcentrum krimpen geattendeerd op Uw praktijk. Mijn shih tzu Bobby heeft kennelijk granen allergie maar blijft toch bijten en ik heb hem vanwege de plekjes op mijn poten straat op efaskin gezet. Maar lijkt dat zijn gedrag veranderd maar omdat mijn reguliere dierenarts hetj kennelijk niet serieus neemt zou ik graag bij u langs willen komen met de hond maar ik weet niet of u plek heeft in uw praktijk.
ik hoop van U te horen.
Met vriendelijke groet Iris

Iris mayer - 28-12-2016 - 10:41

Beste Hella, via google op uw website beland. Mijn teckel heeft regelmatig last van pijn aan zijn achterkant-rug. Hij trekt zijn rug dan krom en loopt naar achteren, terwijl hij hevig piept-gilt. Hij voelt zich erg rot, dat is goed zichtbaar. Komt hierdoor niet tot rust, want hij slaapt dan niet...eten en drinken ook niet. Met een dag is het tot nu toe ook weer over. Hij loopt wel gewoon vooruit en heeft dan geen last...Ik voel me ook rot want kan niks doen. Wat denkt u hiervan? Uw behandelmethodes spreken mij erg aan, vandaar. Vriendelijke groet, C van Oudheusden.

Clementine van Oudheusden - 12-10-2016 - 15:16

 

Dag Hella,

Ik wilde je laten weten dat we helaas hebben moeten besluiten om onze Bud op 19-8-2016 in te laten slapen. Hij zou op 20-8-2016 14 jaar geworden zijn, maar door allerlei gebreken en vooral door de Perineale Hernia was het steeds moeilijker voor hem. Hij is in zijn mand thuis ingeslapen, wat een heel moeilijk besluit was maar wel voor hem het beste besluit. Wij missen hem enorm, maar kijken terug met zoveel mooie herinneringen. Ik wil je bedanken voor de goede behandelingen van een paar jaar geleden en adviezen over het voer en ook je advies nog van vorig jaar deze tijd om Astaxanthin-eco te proberen, daardoor heeft hij echt nog een opleving gehad en hebben we hem nog langer bij ons mogen houden. Ik raad dit nu aan iedereen aan die soortgelijke problemen heeft. Op dit moment hebben we geen huisdieren, ik kan mijn lieve Bud niet zo maar vervangen en heb nog veel verdriet om hem en tegelijkertijd dankbaar dat hij ook dankzij jouw advies zo lang bij kon zijn. Met veel liefs en vriendelijke groet, Sonja Baaij

Sonja - 18-09-2016 - 18:06


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »